Srednogorie MC © Всички права запазени
Обработка на графика и кодиране В. Върбанов
Версия 2.0
ДОБРЕ ДОШЛИ В ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА МОТО КЛУБ "СРЕДНОГОРИЕ"
Лого Мотоклуб "Средногорие"
ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА МОТО КЛУБ "СРЕДНОГОРИЕ"
Мото клуб "Средногорие" е учреден  и  официално регистриран през октомври  2007 година.
За информация за приемане на нови членове потърсете контакт с управата на клуба, или с
Вельо Николов - президент на SREDNOGORIE MC
За клуба..
Мото клуб "Средногорие" е учреден  и  официално регистриран през октомври  2007 година. По това време в Пирдопско - Златишката долина вече имаше засилени неформални контакти между почитателите на мотоциклетите изразяващи се в съвместни пътувания и редовни сбирки в кръчмата срещу "Лукойл" (сегашния рибен ресторант). Създаването на мотоклуб беше логична еволюция на тогавашното положение, като инициативата дойде от Владислав Симов, който дотогава макар и да беше извън нашата среда вложи много желание за реализиране на идеята. Така се стигна до Учредителното събрание на което присъстваха 27 човека, събрание, на което всъщност всеки влагаше собствен смисъл в понятието "клуб", неговите цели, и път на развитие. В края на крайщата клуба получи официална регистрация като сдружение с не стопанска цел с финансовата подкрепа на Стойно Стойнов, тогавашен президент на Ротари клуб - Пирдоп. С течение на времето към клуба се присъедиха нови хора, някои напуснаха поради личностни или принципни различия, но основното ядро като цяло е едно и също . 5 години по-късно мото клуб "Средногорие" изживя детската си възраст и е единствената мото организация с официална регистрация на територията на Пирдопско - Златишката долина. През 2008 година проведохме първия национален мотосъбор с гости от страната и чужбина, през същата година получихме статут на пълноправен член на Българската Мотоциклетна Асоциация.
Акценти..
Клубен живот..


Проведени мероприята с ранг "Национален мотосъбор" през 2008, 2009, 2010, 2012,  2013 година. Подкрепа на инициативите на Ротари клуб - Пирдоп и Челопеч Майнинг за безопастност при движението по пътищата. Партньорства с общините Челопеч, Чавдар, Пирдоп. Подкрепа на техникум Златица за право за провеждане на курсове категория "А"
Организации и посещения на мото мероприятия, организация на традиционните годишни откривания на мотосезона в долината, клубни мото екскурзии и индивидуален мото туризъм. Редовни сбирки в клубния офис в двора на общинска фирма "Бекса".  За повече информация разгледайте секция "Новини" в сайта.